English
Főoldal Kapcsolat Oldaltérkép Legyen a kezdőlapom Kedvencekhez
LENERG
Létesítményenergetika
Klaszter tagok
Menedzsment
Munkacsoportok
Klaszter szabályzatai
Klaszter eredményei
Oktatás
Új belépőknek
Média
Rendezvényeink
Dokumentumok
IRASE
Conference 2017
Külföldi rendezvények
Hírlevelek
Fenntartás
GEOREN Geotermikus rendszerek fenntarthatóságának integrált modellezése
EGSL projekt
Debreceni Egyetemi honlapja
DE Műszaki Főiskolai Kar honlapja

Új belépőknek

A Klaszter célja az energiafelhasználás minimalizálása a lakó- és középületekben, agrár- és ipari létesítményekben. További cél az energiaveszteségek és a pazarlások megszüntetése, a létesítményekben az igényeknek megfelelő komfort kialakítása mellett. Szükséges minden esetben a megújuló energiaforrások minél nagyobb arányú, költséghatékony felhasználása.

A klaszter elsőrendű feladatául tűzi ki a kutatást, fejlesztést és innovációt ezen a szakterületen: új, környezetbarát építőanyagok-, energia-hatékony illetve költséghatékony berendezések és technológiák kifejlesztését. Minden igényt tehát csak abban az esetben tud kielégíteni a klaszter, ha benne részt vesznek a létesítménytervező és kivitelező cégek, energiatermelő és szolgáltató cégek, szakértők és kutatók.

Az együttműködés célja a fent deklarált célok elérésében potenciálisan érdekelt cégek tömörítése, közös érdekeik összehangolása, érvényesítése, együttes fellépésükkel piacképességük növelése, a cégek vezetőinek és alkalmazottainak szakmai megerősödése, nemzetközileg is látható méretű gazdasági és szakmai szövetség működtetése. 

Készítette a Colour-System Digital Studio Új Magyarország Fejlesztési TervNemzeti Fejlesztési Ügynökség
Copyright © 2009 LENERG - Létesítményenergetikai Klaszter. Minden jog fenntartva.